Desene animate


Nu pagadi

La grădină
La odihnă
Supermarketul
Pe insulă
În lumea poveştilor
Căminul cultural
Centrul de activităţi extracurriculare
Jocurile Olimpice 1980
La muzeu
La circ

Tom şi Jerry

Şoricelul în spaţiu
Doctorul de raţe
Feerie pe gheaţă
Noaptea de ajun
Şoricelul singuratic
Gustarea de la miezul nopţii
Prietena înaripată
Jerry la război
Pisoiul speriat
Motanul e pus pe liber

Pantera Roz

Gândire roz
Pijamale roze
Urme roze
P, de la panteră
În căutarea panterei roz
Pantera murată
Agentul secret roz
Pantera şocată
Gheaţă roză
Lupta cu musca

Desene animate Nu pagadi

 

Desene animate Nu pagadi - La grădinăÎn acest episod, lupul merge la grădină pentru a se relaxa, însă odihna îi este întreruptă de muzica tare a vecinilor. Când află că de fapt vinovat este nimeni altul decât iepuraşul – pune la care un plan de asediu şi începe o goană nebună după acesta, trecând prin mai multe peripeţii şi momente amuzante.

Desene animate Nu pagadi - La odihnăDând târcoale pe la aeroport – lupul cel rău observă iepuraşul ieşind dintr-un avion şi bate din palme de bucurie. Încearcă să-l răpească pe iepuraş, dar este oprit la controlul vamal. În schimb adevăratele aventuri abia acum încep – ajunşi pe plajă, lupul trece prin tot felul de întâmplări haioase – pe el se aşază un hipopotam, este pe cale să fie mâncat de un rechin şi altele…

Desene animate Nu pagadi - SupermarketulAcţiunea are loc într-un supermarket unde lupul întâlneşte din greşeală pe iepuraşul care făcea cumpărături şi decide să facă din el friptură… Îşi umple coşul cu de toate: tigaie, sosuri, ierburi, însă planul nu-i reuşeşte fiindcă iepurele evadează, iar încercările ulterioare de a-l captura dau greş.

Desene animate Nu pagadi - Pe insulăIepuraşul glumeşte şi îi dăruieşte lupului un tort cu lumânări speciale, care nu se sting. Supărat, lupul aleargă după iepure, care se urcă într-un balon cu aer cald şi decolează. Lupul îl urmăreşte şi prin mai multe aventuri – ambii ajung pe o insulă exotică populată de iepuraşi războinici. La final ei au o dilemă… să alerge înspre iepurii care vroiau să-i facă friptură, înspre un rechin ce se zbătea să-i înghită sau înspre tornada care venea din larg…

Desene animate Nu pagadi - În lumea poveştilorLupul face plajă citind o carte de poveşti pentru copii şi nu observă că soarele bate din ce în ce mai tare. Face insolaţie şi începe o goană nebună după iepure în lumea poveştilor. Astfel, în visul lui apar personaje renumite precum pescarul din povestea cu peştisorul de aur, baba-cloanţa cu mătura zburătoare şi balaurul cu trei capete. Se trezeşte la realitate însă atunci când iepuraşul îl stropeşte cu „apă vie”.

Desene animate Nu pagadi - Căminul culturalLa căminul cultural se caută un prezentator şi iepurele primeşte postul. Lupul însă nu poate intra, el se deghizează în iepure, zebră, broască ţestoasă – degeaba, hipopotamul îl dă afară! În cele din urmă reuşeşte să intre, dar are mare bătaie de cap atunci când încearcă să scoată iepurele de acolo.

Desene animate Nu pagadi - Centrul de activităţi extracurriculareLupul cel rău se plimbă cu maşina şi deodată vede iepuraşul traversând trecerea pentru pietoni înspre „Centrul de activităţi extracurriculare”, imediat opreşte şi intră după el. Acolo – iepuraşul se minunează de un iepure bionic pe care lupul îl conectează, dar nu ştie cum să-l deconecteze şi iepuraşul bionic se transformă într-un robot malefic, spre nefericirea lupului…

Desene animate Nu pagadi - Jocurile Olimpice 1980În acest episod se arată participarea lupului şi a iepuraşului la Jocurile Olimpice din 1980. Box – lupul împotriva iepuraşului, dar… nu a iepuraşului nostru, ci a unui iepuraş–boxer profesionist :) Lupul pierde, pierde şi la şah, şi la karate este întrecut de un iepuraş dibaci… Nu-şi pierde însă curajul şi speranţa. Participă şi câştigă la ciclism, ce-i drept şi iepuraşul ajunge în acelaşi timp. Oare cum vor împărţi ei premiul?

Desene animate Nu pagadi - La muzeuDe data asta cei doi sunt într-un muzeu. Ei admiră exponatele, dar nu uită nici de minunatele lor aventuri. Lupul aleargă după iepuraş, iar iepuraşul se ascunde de lup în vaze preistorice sau după scuturi medievale… Lupul nimereşte în sarcofagul lui Ramses al II-lea şi după ce scapă de acolo e iar în goană după iepuraş. Va prinde oare lupul micuţul iepuraş până la final?

Desene animate Nu pagadi - La circLupul şi iepuraşul sunt la circ. În timp ce iepuraşul priveşte liniştit spectacolul – lupul cel rău îl tot necăjeşte şi încearcă să-l prindă. În fel şi chip. Îl bagă într-un sac… dar apoi confundă sacul cu cel al unui magician şi se trezeşte cu un ditamai şarpe. Scapă cu greu de şarpe şi este ameninţat de un leu… Va reuşi lupuşorul să scape nevătămat şi din această peripeţie?