O seară perfectă poate avea foarte multe definiții, în funcție de preferințele fiecăruia. Fie că ieșiți în oraș sau la teatru, alegeți să mâncați pizza în fața televizorului, sau vă petreceți seara jucându-vă împreună cu familia. O seară de succes poate fi definită ca fiind timpul dvoastră de relaxare.

 

O seară perfectă trebuie, cu certitudine, completată cu o ținută adecvată. Totul depinde de locul unde vă aflați, evenimentul sărbătorit, timpul de afară, dispoziția și gustul dvoastră.

 

  1. O seară de familie

Pentru o seară perfectă, petrecută în mijlocul familiei, cel mai probabil vei opta pentru haine confortabile, over-size, care să-ți ofere libertate de mișcare. Acasă este locul unde ne simțim confortabil, în siguranță și știm că nu suntem crititcați de nimeni. De aceea avem libertatea de a alege să purtăm ce dorim, fără să ne facem griji de prejudecăți.tinuta-pentru-seara-de-familie

  1. O cină romantică

Dacă te va invita cineva la cină, cu siguranță vei opta pentru o rochie elegantă, dar confortabilă în același timp. Dacă urmează o plimbare prin parc, ai grijă să încalți o pereche de pantofi confortabili, care să permită mersul pe jos cu ușurință.tinuta-pentru-cina-romantica

  1. O seară la teatru

Pentru a merge la teatru sau la un concert, sunt recomandate ținutele elegante. Pantofii cu toc sau chiar cizmele, pentru timpul rece de afară, îți vor oferi un plus de rafinament i feminitate. În combinație cu o rochie elegantă, în culori neutre, această ținută va fi una perfectă pentru un eveniment formal, fiind una simplă, dar elegantă.

tinuta-pentru-teatru

 

Elegant sau lejer, colorat sau neutru, cu toc sau fără toc – stilul ține de personalitate, până la urmă, de modul în care pari sau nu pari interesant pentru cei din jur.

Cu siguranță, ținuta adecvată poate completa cu succes orice eveniment. Cel mai important este să găsim un stil ce ne reprezintă.

 

Categorie: Înştiinţări
Răspunde

XHTML: Poţi folosi următoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>