Ca sa ai succes in afaceri, trebuie sa te faci remarcat. Lumea trebuie sa stie ca existi, sa te cunoasca si sa te vada. Mai ales sa te vada! Cu cat te vede mai mult, cu atat mai bine, pentru ca lucrurile functioneaza pe principiul: ”ochii care nu se vad, se uita”.

Atunci cand ai o firma, ultimul lucru de care ai nevoie este sa fii uitat, asadar singura solutie pe care o ai la indemana este sa apelezi la ”sfanta” reclama si publicitate! In ziua de azi fara reclama nu existi, asadar fiecare minut in care NU iti faci reclama te poate costa mai mult decat iti dati seama. Sa captezi atentia si sa ramai mult timp in mintea consumatorului necesita un efort consistent si implica o creativitate extrem de mare, insa o modalitate extrem de eficienta si la indemana oricui este productia publicitara.

De la reclamele luminoase amplasate pe cladiri inalte, la bannere publicitare, afisaje stradale si pana la standuri si display-uri pentru trade marketing, productia publicitara este o modalitate perfecta de comunicare vizuala outdoor si indoor care te ajuta sa te faci remarcat si sa atragi mai multi clienti.

Si chiar daca nu toate companiile au bugete colosale pentru a apela la reclame si campanii de marketing complexe, toate companiile isi pastreaza ceva bani pentru productia publicitara, asadar firmele care activeaza in acest domeniu nu au decat de castigat. Iata cum arata in 2018 situatia financiara (cifra de afaceri si profit) a trei astfel de companii.

Cati bani fac companiile de publicitate

 

 

TS OPERATIONS SRL

TS Operations SRL este o companie de productie publicitara infiintata in 2009, avand sediul in Bucuresti si fiind controlata in totalitate de investitori straini. Dupa un debut financiar destul de modest in 2011, cu o cifra de afaceri de doar 167 322 RON, din 2012 si pana in prezent, vanzarile companiei au cunoscut o imbunatatire semnificativa.

Asadar, daca in perioada 2012-2015 cifra de afaceri a companiei se incadra undeva intre limitele de 1-1,3 milioane de RON, in 2016 aceasta a ajuns la o valoare de 2,1 milioane de RON. Urmatorii doi ani au fost buni din acest punct de vedere pentru companie, aceasta inregistrand cresteri ale vanzarilor si profitului. Prin urmare, anul 2018 a fost incheiat pe plus, din toate punctele de vedere, TS Operations SRL avand o cifra de afaceri de 5,1 milioane de RON (cu 96% mai mare decat valoarea obtinuta in 2017) si un profit de 489.794 RON (aproape triplu fata de 2017).

J&J GROUP SRL

JJ DISPLAYS este o afacere de familie infiintata in anul 2002 si se mandreste cu faptul ca este prima companie romaneasca de productie publicitara specializata in sisteme de afisare si prezentare profesionale din aluminiu si materiale acrilice.

In 17 ani de la inffintare, compania si-a dezvoltat linii tehnologice de ultima generatie si a deservit clienti importanti din toate domeniile de activitate. Afacerile companiei merg din ce in ce mai bine, iar planurile de viitor includ extinderea vanzarilor in spatiul european.

 

Din 2014 pana in prezent cifra de afaceri a J&J Group SRL a cunoscut cresteri constante, valoarea din 2018 fiind cea mai mare inregistrata de companie in toata existenta ei. Astfel, in 2018 cifra de afaceri a fost de 4,1 milioane de RON, cu5% mai mare fata de anul precedent.

Si in ceea ce priveste profitul, compania sta foarte bine, reusind sa se mentina pe plus in toti anii de la infiintare si pana in prezent. Din 2012 si pana in 2018, profitul a inregistrat cresteri semnificative de la an la an, ajungand la valoarea de 750.719 RON in 2018.

KLASS PRODEXPORT SRL

Infiintata in 1992, Klass Prodexport SRL este o companie cu capital 100% romanesc, iar produsele si serviciile oferite acopera toata gama semnalisticii outdoor si indoor a productiei publicitare, de la reclame luminoase amplasate pe fatade sau pe terasele cladirilor, la totemuri si decorari auto.

 

 

De la infiintare si pana in prezent, cifra de afaceri a companiei a cunoscut fluctuatii destul de mari, cea mai mare valoare a incasarilor fiind inregistrata in anul 2008. In acel an cifra de afaceri a companiei era de 6,9 milioane de RON, insa de atunci valoarea aceasta nu a mai putut fi atinsa. Cifra de afaceri a oscilat destul de mult in ultima perioada, inregistrand o crestere semnificativa in 2017 si o scadere abrupta in urmatorul an.

Asadar, in 2018 cifra de afaceri a Klass Prodexport SRL a fost de 3,3 milioane de RON, cu 28% mai mica fata de anul precedent. Nici cu profitul nu sta bine compania, aceasta inregistrand in 2018 o valoare a profitului de doar 16.697 RON, cu 96% mai putin fata de 2017.

Te-ar putea interesa si: Muzica buna se asculta la radio. Cat castiga radiourile!

RisCo a realizat acest articol utilizand serviciul SellNet – Selectii Liste si Firme. Daca si tu lucrezi intr-o industrie competitiva si te intereseaza situatia primilor jucatori, urmareste articolele noastre sau foloseste serviciul recomandat de specialistii nostri.

Categorie: Înştiinţări
Răspunde

XHTML: Poţi folosi următoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>